(+45) 40 211 311

Argentina

Bodega Iaccarini – kvalitetsvine fra Mendoza, Argentina

Bodegaen er grundlagt i 1903 af Don Pascual Iaccarini, en neapolitansk immigrant, og var den første vingård der blev etableret i distriktet Las Paredes, San Rafael i provinsen Mendoza. Den nye æra af bodegaen er med winemaker Gabriela Celeste i spidsen i dag total restaureret og renoveret i 2009, med bl.a. Moderne rustfrie ståltanke, nye fade samt termostatstyret vinificering og lagerrum.

Vinene fremstilles udelukkende af druer fra egne vinstokke. Plantemetode er den traditionelle ”høj-espalier”, og er beskyttet med et ”anti net mod hagl” system. Høsten foregår manuelt, således at den første sortering allerede foregår på marken. Her er varmt, tørt, meget sollys og store temperatursving, især fordi alle bodegaens 25 hektarer vinmarker ligger højt (over 800 meter) på Andesbjergenes skråninger i dalen Usilial. Her er unikt terroir, og fra floderne Diamante og Atuel afvandes markerne perfekt.

Druerne til vinene er modnet optimalt, og resultatet er blevet intense og frugtige vine, der udviser både mineralitet og kompleksitet, og som vi synes egner sig fortrinligt til den danske mad og buffet. Prøv selv!

 

Vin Ex. moms/fl Inkl. moms
 2011 Cavas Don Nicasio Malbec 132.00 165.00
Klik på navnet for yderligere information om vinen