(+45) 40 211 311

3

9.-10. juni
Nordjysk Vinfestival Brønderslev

Tid: Fredag Kl 16-20
Lørdag Kl 11-15
Sted: Brønderslev Centrum

Kom til Nordjyllands største Vinfestival, hvor du kan smage mere end 300 vine og delikatesser hos de mere end 25 stande.

Køb smageglas og få et Festivalkatalog ved indgangen, hvorefter du har fri adgang til herlighederne.

Vi fylder bilen op med alt hvad der kan være, og glæder os til at komme nordpå og møde nuværende og – forhåbentlig – mange nye vinvenner i det nordjyske område.


 

15. juni
World Tapas Day Gourmetaften i Odd Fellow Palæet

tapas

Dato: Torsdag, fra kl 17.30
Sted: Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, 1260 København K
Pris: Kr. 350,- inkl. tapas

World Tapas Day bliver fejret over hele verden torsdag d. 15. juni, hvor spanske barer og restauranter afholder diverse arrangementer for at markere dagen.

Tapasmenuen er til dette arrangement blevet designet af tre kreative danske kokke med erfaring fra spanske michelinstjernede restauranter.

FiniVin, Theis Vine og Laudrup Vin m.fl. sørger for, at du tilsvarende kan nyde førsteklasses vine fra både de berømte og mindre kendte spanske vindistrikter. Kom glad!


 

21. juni
Fight Night Vinsmagning – hos Lundgren VIP Gothersgade

fightnight

Denne smagning vil være en ”fight” mellem topvine fra Europas og Californiens bedste vindistrikter. Sekundant for Europa vil være Jacob fra Lundgren’s, som har lovet at stille op med et vinderhold af sine bedste vine fra Europa. Men mon ikke han bliver klogere? Du er i hvert fald velkommen som dommer!

Dato: Onsdag kl. 19.30
Sted: Lundgren VIP – Gothersgade 89, København
Pris: Kr. 399,- inkl. tapas

Tilmelding senest 1 dag før til FiniVin


 

24.-25. juni
Kulinarisk Sydfyn 2017 – Nordens største fødevaremarked

4

Igen i år vil Svendborg midtby blive omdannet til et sandt paradis for madører. Over 120 udstillere står klar til at præsentere det ypperste de formår indenfor gastronomi.

Dato: Lørdag og søndag kl. 10-17
Sted: Svendborg Centrum

Vi stiller op med et udvalg af vores lækre vine fra de forskellige vingårde i Californien, og arrangørerne har lovet at vejret bliver godt begge dage!! Det bliver STORT!