(+45) 40 211 311

Vinsmagning

Vinsmagning giver dig mulighed til at udvide din ”vin-horisont”. Du får mulighed for at smage vine du aldrig før har smagt. Du vil lære mere omkring dine egne favoritter. Du giver dig selv en enestående chance for at finpudse din smagssans.

Processen ved vinsmagning er til for at stimulere dine sanser af synet, duftene og smagen. Vinens farve hjælper dig til at identificere druetypen, den proces hvoraf vinen er skabt, samt vinens kvalitet. Når du svinger vinen rundt i glasset, frigiver du vinens bouquet. Når du nipper til vinen når den alle dine smagsløg. Hvis du til sidst spytter ud får du straks mulighed for at smage en anden vin – hvis ikke vinen kommer ned i maven, går den dig heller ikke til hovedet!

De 4 trin med at ”smage” på vin: SE, DUFT, NIP & SPYT…

 

Eksempel på en vinsmagning:

vinsmagning

Fight Night – Californien vs Europa

Kom og bedøm 8 vine med DINE smagsløg som dommer.

I sandhed en anderledes vinsmagning, hvor du under smagningen bliver ”undervist” i hvordan du fremover kan finde frem til hvad DU synes er bedst!

Vi smager vine fra Californien op mod vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien.

Se vinkorts eksempel

Kontakt os i dag og få arrangeret din næste vinsmagning

Navn

E-mail

Besked

Det siger tidligere deltagere:

Vinsmagning hos Fini er altid en helt fantastisk oplevelse, både på smag og selskab. Fini er meget vidende om sine vine og er fantastisk til at formidle det. Vi har været til vinsmagning hos Fini flere gange ude i byen, og vi har også afholdt noget privat, og hver gang er vi gået hjem med en god oplevelse og nye vine rigere. Desuden er det altid super hyggeligt at komme forbi Fini’s vinlager i Valby.
Herdis og Ken
Fantastisk vinsmagning i hyggelige omgivelser på lageret i Valby, med en masse nyttige oplysninger om de vine vi smagte i løbet af aftenen. Fini er rigtig god til på en levende måde at fortælle om vin, især historierne om den enkelte producent er sjov at høre. Eneste "problem" er, at jeg nu ikke behøver at købe vin til hjemmelageret i et stykke tid fremover.
Ib Hansen