Californien

Andretti Winery – Napa Valley

Mario Andretti er ofte omtalt som verdens største racerkører gennem tiderne. Han har med sin unikke kørsel skabt nogle af motorsportens mest legendariske resultater. I Danmark er han nok mest berømt for sin Formel-1 karriere, men ”overthere” er kendskabet til hans øvrige bedrifter langt mere kendt.

I perioden 1959 til 1994 har Mario deltaget i 879 racerløb af forskellig art, vundet 111 løb og med 109 ”poles”. Kulminationen på hans internationale karriere kom i 1978, hvor han for Team Lotus blev verdensmester i Formel-1. I samme år blev han for øvrigt også Champ Car mester.

Da Mario i 1996 – sammen med sin ven Joe Antonini – etablerede vingården Andretti Winery, blev det med tilsvarende høje standard af dygtighed. Og med Bob Pepi som konsulent og winemaker fremstilles hvert år vine af højeste kvalitet.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


1 Acre – Napa Valley

Dave’s motto er:“One Acre, One Guy, One Wine”.

På kun 4.047 m² (1 acre) fremstiller Dave Becker hvert år de mest fantastiske ”Napa-Cab’s” fra vinstokkene plantet omkring familiens hus i Yountville AVA.

Den dedikerede vinnørd klarer selv alt arbejdet året igennem, og kun med hjælp fra gode venner den dag druerne høstes!

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Acre – Napa Valley

Med legendariske Dave Becker fra 1 Acre som winemaker, har dette vinhus nogle få parceller beliggende med få minutters afstand i henholdsvis Oakville og Yountville AVAs. Med naboer som Robert Mondavi, Opus 1, Nickel & Nickel og Cakebread er de i fint selskab! Og alle Acre’s vine er med ”sustainable” og økologisk dyrkede vinstokke igennem mere end 20 år!

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Landmark Vineyards – Sonoma

Landmark Vineyards er grundlagt i 1974 af en lille gruppe personer, der bl.a. omfatter Damaris Deere Ford, barnebarn til John Deere, opfinder af den første stålplov.

Med den berømte winemaker og ønolog GREG STACH i front, producerer de elegante ”cool climate” vine i verdensklasse lavet fra vinmarkerne i Monterey, Santa Barbara og Sonoma County.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Silk Oak Winery – Lodi

Vingården i Lodi er en lille familieejet vingård drevet af vinavleren Rudy Maggio og hans partnere, Don og Rocky Reynolds. Under ledelse af Senior Winemaker Chue Her produceres kun mindre partier af egne håndlavede vine.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Oak Farm Vineyards – Lodi

Med ejer Dan Panella og winemaker Chad Joseph i spidsen har vingården specialiseret sig i ”håndlavede enkeltmarks vine” i små mængder, der virkelig udtrykker Lodi’s terroir. 

Klik på navnet for yderligere information om vinen