Genevieve 2018

Oak Farm Vineyards -
  • Lodi

  • 23 % Cabernet Franc
    20 % Merlot
    19 % Petit Verdot

    18 % Malbec

  • 15,2 % alkohol

  • 20 mdr. på franske og amerikanske egefade (30 % nye)

  • 12 fl. colli
    Produceret 770 kasser

  • Vi anbefaler vinen serveret i store glas ved ca. 18“C

  • Her følger nogle tips til retter som vi selv har nydt sammen med denne vin – og derfor varmt kan anbefale:

    • SIRLOIN STEAK i Sous Vide med skysauce
    • KALVEMØRBRAD med svampe og Pommes Duchesse
    • LAMMEKRONE med ovnbagte rosmarinkartofler
    • 94 points – Beverage Tasting Institute
  • Winemaker Chad Joseph's tasting notes:

    All the varietals that make up this “Bordeaux-blend” are grown on our estate, which is located in the Mokelumne River Sub AVA of the Lodi Appellation. The vineyard is sustainable farmed and certified green under Lodi Rules.

    The soil is a well drained, sandy loam. The crop load was thinned prior to veraison and leaves were pull on the north side of the vine to promote healthy clusters

  • FiniVin’s bemærkninger

    Denne fyldige vin er lavet på alle 5 ”tilladte” bordeaux-druer, og har en indbydende næse af chokoladedyppede jordbær, mørke blommer, muskatnød og te-blade. I munden får du straks en stor og elegant indgang, fulgt op af noter af brombær, cigarkasse og læder. De mange smagsindtryk giver en herlig oplevelse af stor ”New World Bordeaux Style”. Vinen slutter med en lang finish med raffinerede og silkebløde tanniner.

    Vinen er navngivet “Genevieve” til ære for medejer Dorothy Panellas franske mor. Hendes navn var Genevieve. En ”fransk” vin opkaldt efter en vidunderlig, fransk-født kvinde.

For bestilling af vin, kontakt
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, og få de gode tilbud og spændende nyheder først!