Zinfandel Oak Farm 2019

Oak Farm Vineyards -
  • Lodi

  • 100 % Zinfandel

  • 15,5 % alkohol

  • 9 mdr. på franske og amerikanske egefade
    (30 % nye)

  • 12 flasker/colli
    Produceret 872 kasser

  • Vi anbefaler vinen serveret i store glas ved ca. 18°C.

  • Her følger nogle tips til retter som vi selv har nydt sammen med denne vin – og derfor varmt kan anbefale:

    • FILET MIGNON med druer, brøndkarse og evt. blå ost
    • DYREKØLLE med salat af porrer/æble/hasselnødder/cre.fr.
    • BERBERI ANDEBRYST med rødkål og brune kartofler
    • 92 Points / Gold – Monterey Int. Wine Competition
    • 91 Points – Wine Enthusiast
    • Gold – San Francisco Chronicle Wine Competition
  • Winemaker Chad Joseph’s tasting notes

    “A full bodied wine, this Zinfandel showcases the distinct characteristics that have become synonymous with the Lodi AVA. Bold in color this Lodi wine has aromas of earthy eucalyptus and cedar. It has an elegant mouthfeel with flavors of dark fruit ending with a bright, rich, and structured finish”.

    All grapes are sustainably farmed and certified green under Lodi Rules, located in the Mokelumne River portion of the – Lodi AVA.

  • FiniVin’s bemærkninger

    Crljenak Kastelanski – Sinfadel – Zirfandl – Zinfandel: Det oprindelige navn på druerne fra området omkring det nuværende Kroatien til ”Nationaldruen i USA” er ændret gennem de mere end 200 år.

    De anvendte vinstokke til denne vin kommer fra 2 mindre vinmarker, tilplantet henholdsvis 1986 og 1958. En full-bodied, tæt og mørk rødvin med en stor palet af svesker, solbær, kirsebær, friskkværnet peber, chokolade og karamel i både næse og mund. Afsluttes med en fast og tydelig garvesyre, som efterlader en lang og rund smag i munden. Så lækker kan kun en virkelig top Lodi-Zinfandel smage!

For bestilling af vin, kontakt
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, og få de gode tilbud og spændende nyheder først!