Spanien

Giró del Gorner – DO Cava og DO Penedés

Giró del Gorner er en familie med en lang tradition indenfor landbrug og vindyrkning. Allerede i det 16. århundrede finder vi de første beskrivelser af familien Giró del Gorner. Bodegaen er beliggende ved landsbyen Puigdálber, der omfatter både DO Cava og DO Penedés.

Penedés er nok bedst kendt for sin Cava produktion, men som en af de mest dynamiske vinregioner i Spanien, produceres der også højt ansete hvid- og rødvine (DO Penedés siden 1960).

Det er mest de spanske sorter som Garnacha, Macebeo, Parellada, Xarel-lo mv, der dyrkes, men med vinhuset Miguel Torres i spidsen produceres der også topvine på bl.a. de franske druesorter Cabernet Sauvignon og Merlot.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Bodegas Otero – DOP Benavente, Castilla y León

1 family – 1 passion – for over 100 years

Tilbage i 1906 oprettede Juan Otero Colino en lille bodega i Benavente, og med tredje generation Julio Otero i spidsen producerer den familiedrevne vingård fortsat unikke vine af druer kun af egen avl – og først og fremmest regionens lokale druesort, Prieto Picudo.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Bodegas Hacienda Solano – DO Ribera del Duero

Hacienda Solano ligger i La Aguilera – en af de historiske små landsbyer i Ribera del Duero. Her møder vi rigtig gamle vinstokke, og vinavl er eneste levedygtige afgrøde på de mere end 100 år gamle vinmarker. Her laves fantastisk ”håndlavet” vin, dyrket økologisk og 100 % bæredygtig.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Bodegas de Cornelio Dinastía – DOCa Rioja

Bodegas Cornelio Dinastía ligger i landsbyen Navarrete i hjertet af vinregionen DOCa Rioja. Vingården – med Patri Cornelio (ejer og winemaker) i spidsen – har som mål altid at være blandt de førende indenfor kvalitet, produktion og fremstilling af ”Old fashion Rioja” vine. De prestigefyldte vine er alle skabt af druer fra gårdens egne 40-100 gamle vinstokke, og  med økologi og  bæredygtighed som et ”must”.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Bodegas de Mateos – DOCa Rioja

Klassisk Rioja i verdensklasse.

Bodegas d. Mateos i dag er frugten af ​​hårdt arbejde for en familie, der siden 1886 har været dedikeret til en verden af ​​vin igennem 7 generationer.

Bodegaen med Mateo Ruiz i spidsen producerer udelukkende vin af højeste kvalitet fra egne vinmarker, beliggende i hjertet af La Rioja Alta – 375-650 m.o.h.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Bodegas Alfredo Santamaria– DO Cigales

Alfredo Santamaría er en lille familie-ejet vingård beliggende midt i landsbyen Cubillas de Santa Marta, D.O. Cigales, i provinsen Valladolid. Vingården ledes af den tredje generation af vinavlere. Med moderne faciliteter og avanceret teknologi – og samtidig huske på alt det bedste af den traditionelle metode arvet fra de tidligere generationer – fremstiller Pablo  udelukkende vine af høj kvalitet fra egne vinmarker i Cigales.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Bodegas Dos Mateos– DO Rias Baixas

Denne lille bodega er beliggende i hjertet af Galicien – i det nordvestlige Spanien ud mod Atlanterhavet – og er kendt for at producere nogle sublime hvidvine, som bl.a. passer fantastisk til fisk og skaldyr.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Bodegas MONS URIUM – DO Jerez de la Frontera

Efter mange års smagning af sherry-vine i både Spanien og Danmark, et det med stolthed at vi nu kan præsentere vores kunder for et lille eksklusivt vinhus, der fremstiller hvad vi syntes er absolut unikke topvine.

Den familieejede bodega er beliggende i Calle Muro i det historiske centrum af byen Jerez de la Frontera. I september 2009 købte Sr. Alonso Ruiz – en forretningsmand og ”sherry aficionado” fra Moguer, og hans datter Rocío Ruiz (som også er bodegaens ønolog) – bodegaen sammen med dens fine gamle lagre af sherry. De omdøbte det efter det romerske navn for Moguer (Huelva): Mons Urium.

Klik på navnet for yderligere information om vinen


Bodegas NAVARRO – DO Montilla-Moriles

Bodegas Navarro kan dateres tilbage til 1830, året hvor José Antonio Navarro grundlagde vingården i DO Montilla-Moriles, et større område syd for Cordoba, centreret omkring de 2 hovedbyer Montilla og Moriles – i provinsen Córdoba.

Klik på navnet for yderligere information om vinen